top of page
Image by Jesse van Vliet

Veelgestelde vragen

Heb ik inentingen nodig voor Bonaire?

Nee hoor, u hoeft geen speciale inentingen of medicijnen te slikken voor uw reis naar Bonaire. Gelukkig zijn er geen enge ziektes en ook geen malaria.

Heb ik voor Bonaire een visum nodig?

Nee, voor een reis naar Bonaire heeft u als Nederlander geen visum nodig. Alleen als u besluit om langer dan 6 maanden te blijven moet u zich als bewoner van Bonaire registreren.

Heb ik een reisverzekering nodig?

Wij adviseren u om contact met uw eigen reisverzekering op te nemen. Elke maatschappij heeft een ander aanbod pakket. Check voor de zekerheid of vrijwilligers werk gedekt is.

Hoe weet ik welke reis bij mij past?

Als u contact met ons opneemt nemen wij alle tijd om rustig met u in kaart te brengen wat uw wensen zijn en of wij die voor u op Bonaire kunnen realiseren.

Kan ik het water uit de kraan gewoon drinken?

Jazeker, het water uit de kraan is heel goed te drinken. Tap een fles water uit de kraan, doe hem in de koelkast en je de hele dag heerlijk koud water.

Is er op Bonaire 220 volt?

Op Bonaire is er een 110 volt netwerk. Wij hebben op de kamers van uw verblijf wel 220 volt.

Kan ik met mijn betaalpas betalen?

Ja, dat kan heel goed op Bonaire. Je kunt eigenlijk overal betalen met uw betaalpas. Vergeet hem niet op werelddekking te zetten. Er ziijn ook genoeg pin automaten mocht u cash geld nodig hebben. En goed te weten: op Bonaire betaal je met Amerikaanse dollars.

Wat moet ik echt niet vergeten in te pakken?

Op Bonaire kun je eigenlijk alles gewoon krijgen. Er is een Albert Heijn en een Da drogist. En mocht u nog een broodrooster willen aanschaffen dan kunt u terecht bij de Blokker. Omdat alles geimporteerd moet worden is alles wel wat duurder dan in Nederland. Dus als u nog wat ruimte over hebt in uw koffer, zou ik vooral uw zwembroek en de zonnenbrand creme inpakken.

Neem contact op

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact met jet op.

Contact
bottom of page