top of page
Image by David Troeger

"

Life starts at
the end of
your comfortzone.

People - Planet - Profit

Maak je workation extra waardevol

Het leven begint aan het eind van je comfortzone en deze reis leent zich er uitstekend voor om dat gebied eens te gaan verkennen. Op Bonaire zijn veel projecten die zich bezighouden met de bescherming van de kwetsbare natuur. Het is heel mooi en waardevol om een dag of zelfs een middag te gaan werken bij een van deze projecten. Naast de vele mooie activiteiten, excursies en cursussen willen we u heel graag in contact brengen met een van deze organisaties en wie weet kunt u of uw team een hele nuttige bijdrage leveren om de natuur van Bonaire te helpen. Hoe bijzonder is het om mee te helpen bij de bescherming van het koraalrif, de zeeschildpadden of de lokale papegaaien rescue centrum? Geef je workation een extra Boost door je in te zetten als vrijwilliger bij een bijzonder project. Een once in the lifetime ervaring die uw reis naar Bonaire extra waardevol maakt.

Wij zien elke keer weer dat juist deze ervaringen heel erg bijdragen aan het gevoel dat je samen met je team nieuwe ervaringen opdoet en daarom adviseren wij ook om hieraan deel te nemen. Een echte Win Win ervaring!

Projecten

Vrijwilligers projecten

Kunuk Kakelvers

Het is ongeloofelijk om te zien met hoeveel passie en liefde men probeert om de honden en katten van deze animal rescue een beter leven te geven. Men kan altijd een handje gebruiken. Uw hulp is daarom ook heel erg welkom.

purpose

Bonaire Business Boost is gespecialiseerd in het ontwerpen van workation reizen op maat. Neem contact met ons op om te beginnen met het plannen van jouw/jullie reis.

Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren

Salsa dansen onder de tropische sterrenhemel, duiken tussen de zeeschildpadden. Bonaire is een paradijs voor Kite- en wind surfen. De wereldkampioen freediving woont op Bonaire en biedt een hele mooie cursus aan. Wil je op pad met een bekende fotografe om zelf met een super reportage thuis te komen? Dit alles en nog veel meer kunt u op Bonaire gaan doen. Laat ons weten wat jouw plannen zijn en wij gaan op zoek naar een heel mooi voorstel.

Activiteiten

Activiteiten

Boeddha

“Het is jouw taak om de wereld te verkennen en om je er met heel je hart aan over te geven.”

workation Bonaire
bottom of page